Diploma kopen opgelicht

Wij van www.diplomakopen247.info hebben jarenlange ervaringen met klanten die een diploma kopen. Helaas zijn er ook aanbieders die de boel voor de gek houden. Blijf doorlezen en zie voor welke sites je moet uitkijken!

Diploma kopen oplichters

Diploma kopen veilig.info is helaas een website van de oplichters evenals: diploma winkel 2019 net, diplomakopen2019 NL, diploma nederland, diploma verkop diploma 365 en nog meer sites. Heb jij slechte ervaringen het kopen van een diploma? Laat dit aub weten! Diploma247@protonmail.com

Wij zijn de enige partij die jou vooraf bewijs kan tonen. Andere aanbieders proberen onze werkwijze na te doen. Als je een foto vraagt van een diploma vraag daar dan altijd een blaadje met jouw naam erbij. De oplichters plukken deze foto’s van internet om jou om de tuin te leiden.

Een echte aanbieder maakt altijd gebruik van een beveiligde mailbox zoals Protonmail. Als je niets levert is het natuurlijk niet nodig om de veiligheid op orde te houden. Wij garanderen jou altijd goed om te gaan met jouw gegevens. Na afhandeling van het kopen van het diploma worden al jouw gegevens netjes verwijdert. Tot die tijd staat alles beveiligd in onze mailbox.

Wij vragen onze klanten altijd een review achter te laten na ontvangst van hun diploma cq registratie. Lees hier ervaringen over diploma kopen.

Dit jaar heeft een onderzoeksbureau een diploma bij ons gekocht. U leest hier een citaat uit dit het stuk dat zij hebben geschreven.

De les die we dan leren is deze: fysieke kenmerken die diplomavervalsing moeten tegengaan, tellen amper. Want werkgevers, maar ook controlerende instanties als gemeenten, vragen bijna nooit om een echt, fysiek diploma. Sollicitanten sturen een scan of foto waarop reliƫf, watermerk of glitterletters niet te zien zijn. Zelfs een matige vervalsing lijkt zo goed genoeg.

Wij leveren geen matige vervalsingen maar identieke diploma’s. Wilt u nog ervaringen en tips over het kopen van een diploma? Neem dan vandaag nog contact op door een te sturen naar diploma247@protonmail.com